Live Streaming

Full Version: Installing and configuring SVC SR video chat
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
@Govido
I PMed you last night, but didn't heard back from you.
Here is the video chat, installed on a new cPanel VPS with default settings (nothing changed): http://209.50.248.XXX/~sharkman -sent you a PM witht cPanel/FTP access details and full URL.
You may use the install.php to create your tables on your own server, please don't forget to place create.sql near install.php under the /svc directory (the downloadable installer package can be found earlier in this post).

During the installation I noticed something. The software did not connect for me either, came back with Not Connected... message. This is a rare issue and can be fixed by editing config.xml

original config.xml
PHP Code:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<config>
    <language>en_US</language>
    <serviceURL>../services/registration.php</serviceURL>
    <configURL>../services/configuration.php</configURL>
</config> 

edited config.xml - the complete URL to services was added
PHP Code:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<config>
    <language>en_US</language>
    <serviceURL>http://209.50.248.XXX/~sharkman/svc/services/registration.php</serviceURL>
    <configURL>http://209.50.248.XXX/~sharkman/svc/services/configuration.php</configURL>
</config> 

the above should look like this if the domain is videosoftware.pro
PHP Code:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<config>
    <language>en_US</language>
    <serviceURL>http://www.videosoftware.pro/svc/services/registration.php</serviceURL>
    <configURL>http://www.videosoftware.pro/svc/services/configuration.php</configURL>
</config> 
You were right the config.xml file does not get loaded by the swf file. Have you ever experienced such issue, any idea how to fix it, or should contact the host ?
I thing the whole problem is caused by the crossdomain.xml and "allowscriptaccess" flashvars in the home page,
I changed all "params.allowscriptaccess = "true";"
but I'm not sure about theses:
<allow-access-from domain="*" to-ports="*"/>

<allow-http-request-headers-from domain="*" headers="*"/>
Yes, that is a highly possible cause. Also, some previous versions had parameters pointing to videosoftware.pro in the HTML sample. Please reply if you figure out the problem, in order to help others.
If there is a .js issue, loading the SWF application directly, should override it.
Couldn't figure it out, I'm not familiar with cross-domain and these kind of setups. Godaddy is well known for not going well with cross-domain files. Is there any way to get rid of cross domain setup and make it like previous version of the script ?
Yes, delete crossdomain.xml
Still not working after removing crossdomain.xml
It must be a server setting, disallowing access to config.xml; as you see, the software works just fine on the shared account I sent. Try to copy the soft from there -as it is- and edit config.php and config.xml after your needs. If you still receive no connection messages, you need to figure out the issue with your host.

shaq786

What is a good server to host video chat software where there are not any issues with loading the config.xml? Do you have any recommendations?

Shared hosting would be good starting out then moving up to DEDICATED hosting later.

Godaddy apparently sucks at least with the SVC.
Pages: 1 2 3 4